ASOCIATIA EURO ADULT EDUCATION B-dul Ficusului, nr. 44A, corp B, et. 2, camera 206, 013975, București 1, România (+40) 0722 728 792; (+40) 0729 785 264; (+40) 0767 564 220 office@euro-ed.ro www.euro-ed.ro; www.ebcl.ro facebook.com/AsociatiaEuroAdultEducation

Operare PC

« Cursuri

Descriere cursuri: 

    •    Cursurile online dureaza 2 saptamani fiecare.Inscrierea se face prin e-mail,telefon sau direct la sediul asociatiei.Odata cu cererea de inscriere candidatul trebuie sa prezinte si dovada platii taxei de participare.

Dupa aprobarea cererii de inscriere candidatul primeste un cont pe site-ul de invatare la distanta, pe care poate sa il foloseasca doua saptamani de la o data de comun acord stabilita.

Examenul de certificare se organizeaza la sediul asociatiei sau la centrele locale autorizate.

Asociatia ofera reduceri doritorilor de a face mai multe module.

    •    Cursurile cu prezenta dureaza 24 de ore fiecare.Se organizeaza in sali special amenajate din Bucuresti sau in cadrul centrelor locale autorizate, cu lectori competenti si experimentati.Presupun atat ore de teorie cat si ore de practica cand fiecare candidat are acces singur la un calculator pentru a-si putea verifica si consolida cunostintele.

Taxa de participare include : programul de instruire, materiale de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe, CD cu materialele in format electronic).

Examenul de certificare se organizeaza la sediul asociatiei sau la centrele locale autorizate.

Asociatia ofera reduceri doritorilor de a face mai multe module sau grupurilor organizate de persoane.

 

 

Asociatia ofera reduceri pentru institutiile care inscriu mai mult de 3 reprezentanti la curs, cat si elevilor si studentilor.