ASOCIATIA EURO ADULT EDUCATION B-dul Ficusului, nr. 44A, corp B, et. 2, camera 206, 013975, București 1, România (+40) 0722 728 792; (+40) 0729 785 264; (+40) 0767 564 220 office@euro-ed.ro www.euro-ed.ro; www.ebcl.ro facebook.com/AsociatiaEuroAdultEducation

"Centrele de educație pentru adulți ca structuri-cheie pentru dezvoltare - Responsabilități, structuri și beneficii" 11-12 octombrie 2017, Tbilisi, Georgia

« Noutati

Publicat pe 26.09.2017


In perioada 11-12 octombrie, doamna Mariana Matache va participa în Tbilisi, Georgia,  la cea  de a cincea conferința organizată de DVV International pe tema educației și dezvoltării adulților.

Conferințele pentru Educație și Dezvoltare pentru Adulți (AECD), organizate de DVV International cu sprijinul partenerilor săi, abordează teme de importanță globală și importanță strategică pentru promovarea în continuare a educației adulților. Cea de-a cincea conferință se va ocupa de configurarea, gestionarea și beneficiile centrelor de educație pentru adulți ca structuri-cheie pentru dezvoltare. Peste 100 de actori și experți internaționali vor informa despre abordările și provocările întâlnite și vor face schimb de bune pactici.

Conferința va avea loc la Tbilisi, Georgia, unde DVV International, cu sprijinul partenerilor săi locali, a creat în ultimii ani un  sistem educațional al adulților care functioneaza foarte bine. Reuniunea va oferi o platformă pentru prezentarea și discutarea experiențelor din Georgia și din alte țări din rețeaua globală a DVV International. Practicienii, cercetătorii și alți actori cheie vor împărtăși concepte și perspective privind potențialul centrelor de educație pentru adulți pentru dezvoltare, în care responsabilitățile, structurile, beneficiile și impacturile mai largi vor primi o atenție deosebită.

Pentru mai multe  informații, accesați  https://www.dvv-international.de/en/aedc/