ASOCIATIA EURO ADULT EDUCATION B-dul Ficusului, nr. 44A, corp B, et. 2, camera 206, 013975, București 1, România (+40) 0722 728 792; (+40) 0729 785 264; (+40) 0767 564 220 office@euro-ed.ro www.euro-ed.ro; www.ebcl.ro facebook.com/AsociatiaEuroAdultEducation

,,România Acasă - Diaspora Start Up" – monitorizare PRAJITORIA ROASTED BROWN – 27.07.2020

« Noutati

Publicat pe 29.07.2020
,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

In cadrul proiectului "România Acasă - Diaspora Start Up" continuam activitatea de monitorizare a funcționării și dezvoltării firmelor aflate in perioada de sustenabilitate. Monitorizarea este realizată atât de la distanță, cât și la fața locului. Astfel în data de 27 iulie, am efectuat o vizită la firma PRAJITORIA ROASTED BROWN SRL din Târgu Mureș, unde am monitorizat indicatorii prevăzuți în planul de afacere aprobat și funcționarea echipamentelor achiziționate în cadrul proiectului. Cu această ocazie, ne-am bucurat de mirosul cafelei prăjite chiar în fața noastră la prăjitorul achiziționat din finantarea primită.  

Activitatea  cafenelei era în plină desfășurare, servirea clienților făcându-se doar pe terasă cu respectarea tuturor normele de igienă și protectie impuse de legislatia în vigoare.

Promovarea activității firmei se face pe site-ul de prezentare https://cafeneaua-roasted-brown.business.site/  și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/category/Coffee-Shop/Cafeneaua-Roasted-Brown-410240783089933/

Cafeneaua ROASTED BROWN se bucură de mare apreciere în rândul clientilor consumatori de cafea dar nu numai, cafeneaua servind și ceiauri, băuturi răcoritoare și alte produse. Un articol despre cafeneaua ROASTED BROWN, a apărut în revista National Geografic Traveller, ediția iunie - august "Pe aripile visului".

 

Asociația Euro Adult Education este partener în cadrul proiectului ,,România Acasă - Diaspora Start Up", alături de Camera de Comerț și Industrie din Brașov - lider de parteneriat și Asociația ,,Românii în Italia" - partener.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor; Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare; Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, conform contractului de finanțare POCU/89/3/7/107619.

Detalii despre proiect gasiti pe site-ul proiectului: https://www.romaniacasa.ro/