ASOCIATIA EURO ADULT EDUCATION B-dul Ficusului, nr. 44A, corp B, et. 2, camera 206, 013975, București 1, România (+40) 0722 728 792; (+40) 0729 785 264; (+40) 0767 564 220 office@euro-ed.ro www.euro-ed.ro; www.ebcl.ro facebook.com/AsociatiaEuroAdultEducation

,,România Acasă - Diaspora Start Up" - POCU/89/3/7/107619 - finalizare perioadă de sustenabilitate 4 firme

« Noutati

Publicat pe 30.10.2020
,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

,,România Acasă - Diaspora Start Up

În luna octombrie, alte patru dintre cele nouă firme înființate în cadrul proiectului și aflate în responsabilitatea asociației noastre, au finalizat perioada sustenabilitate. În acestă perioadă care a durat șase luni și a reprezentat cea de a III-a etapă a proiectului nostru - Monitorizarea funcționării și dezvoltării afacerilor finanțate, firmele au asigurat continuarea funcționării afacerii și menținerea locurilor de muncă nou create.

Cele patru firme sunt: TASTY FLAVOUR SRL din Codlea, PRAJITORIA ROASTED BROWN SRL din Târgu Mureș, ALTES INVEST SRL și GRADICONST SRL din Brașov.

Deși perioada de pandemie în care ne aflăm nu este cea mai prielnică pentru afacerile desfășurate de cele patru firme (trei dintre ele activând în domeniul HORECA iar una în amenajări peisagistice), au reușit să atingă indicatorii propuși în planurile de afaceri finanțate, să păstreze angajații și să obțină venituri.

Experții proiectului au monitorizat activitatea firmelor atât în perioada de implementare a planurilor de afacere cât și în perioada de sustenabilitate și au sprijinit cu recomandări funcționarea și dezvoltarea acestora. In continuare le vom fi alături și le dorim mult succes în activitate!

Asociația Euro Adult Education este partener în cadrul proiectului ,,România Acasă - Diaspora Start Up"alături de Camera de Comerț și Industrie din Brașov - lider de parteneriat și Asociația ,,Românii în Italia" - partener.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor; Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare; Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, conform contractului de finanțare POCU/89/3/7/107619.

Detalii despre proiect gasiti pe site-ul proiectului: https://www.romaniacasa.ro