ASOCIATIA EURO ADULT EDUCATION B-dul Ficusului, nr. 44A, corp B, et. 2, camera 206, 013975, București 1, România (+40) 0722 728 792; (+40) 0729 785 264; (+40) 0767 564 220 office@euro-ed.ro www.euro-ed.ro; www.ebcl.ro facebook.com/AsociatiaEuroAdultEducation

EBC*L Champions League 2010

« Proiecte finalizate

EBC*L Champions League 2010

ACTION No: ENTR/CIP/09/E/N02S001
ENTREPRENEURIAL CULTURE OF YOUNG PEOPLE, AND ENTREPRENEURSHIP EDUCATION Proposal No.239 - "EBC*L Champions League 2010

ASOCIAŢIA 'EUROED' este parteneră în proiectul european EBC*L Champions League, din cadrul Programului cadru pentru competitivitate şi inovaţie (CIP), susţinut  de Comisia Europeană, DG Întreprinderi şi Industrie.

Proiectul îşi propune să testeze abilităţile antreprenoriale a cel puţin 5000 tineri din minim 12 ţări Europene, care vor participa la concursurile naţionale,  respectiv finala de la Viena, în vederea dezvoltării şi afirmării competenţelor în afaceri într-un mediu stimulativ şi concurenţial.

Cine poate participa?

Tineri cu vârsta până în 30 de ani (elevi din clasele a XI-a şi a XII-a, studenţi, alte categorii), care au cunoştinţe generale de administrare a afacerilor şi au promovat testul on-line de pe pagina de web a proiectului şi/sau deţin certificat EBC*L nivel A şi parţial B.

Din punct de vedere aplicativ, proiectul se va desfăşura de-a lungul a patru faze:

Faza 1: Preliminarii - până în data de 10 noiembrie a.c.

În faza preliminară a concursului "EBC*L Champions League" pot participa toţi tinerii din categoriile menţionate care au promovat examenul EBC*L nivelul A sau testul                   on-line de pe pagina de web a proiectului        http://www.ebcl.eu/ChampionsLeague/Champions_League_ro_2010/ cu un punctaj mare. Cei mai buni 90 de candidaţi (30 elevi, 30 studenti şi 30 de tineri din alte categorii) vor putea merge mai departe.

Faza 2: Concursul Naţional "EBC*L Champions League" - 27-28 Noiembrie 2010, Bucureşti

În cadrul acestui concurs vor fi identificaţi cei mai buni 9 candidaţi din cele 3 categorii de vârstă prin elaborarea unui  studiu de caz în domeniul afacerilor bazat pe cunoştinţele dobândite la EBC*L nivel A şi parţial B. Suportul de curs va  putea fi accesat gratuit, pe site-ul www.ebcl.ro începând cu luna septembrie a.c.

Câştigătorii concursului naţional vor primi premii atractive în bunuri şi bani. În plus, vor avea şansa de a participa la concursul internaţional "EBC*L Champions League 2010" de la  Viena. Mai mult de atât, câştigătorii vor putea participa la Tabăra de "Engleză în Afaceri".

Faza 3: Tabăra de Limba "Engleză în Afaceri" - 7 - 11 Decembrie 2010

Cei 9 câştigători ai fazei naţionale a "EBC*L Champions League" vor participa la o tabară ce are ca scop pregătirea pentru concursul internaţional, prin îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare în limba engleză precum şi a celor antreprenoriale.


Faza 4: Concursul Internaţional "EBC*L Champions League" - 20 - 21 Ianuarie 2011 - Vienna/Austria)

Cei 9 campioni naţionali vor fi invitaţi la Viena pentru a participa la "International EBC*L Champions League" alături de campioni provenind din cele 12 ţări europene partenere în proiect. Participanţii la acest concurs se vor confrunta din nou cu un studiu de caz în domeniul afacerilor, dar de acestă dată în limba engleză. 

Examenul EBC*L Champions League va cuprinde cunoştinţe generale de administrare a afacerilor, respectiv teme/obiective corespunzătoare nivelului A ( Întocmirea bilanţului, Obiectivele întreprinderii şi indicatori, Calculaţia costurilor, Drept comercial) şi planul de afaceri din EBC*L nivel B.

Participarea la cele două examene precum şi la tabăra de "Engleză în Afaceri" este gratuită, mai puţin transportul.

Cazarea şi transportul la Viena vor fi asigurate de către EBC*L International.

Mai multe informaţii despre EBC*L Champions League se găsesc pe site-ul http://www.ebcl.info/ChampionsLeague/Champions_League_ro_2010/